News

4 Alternatieve Browsers Voor Als Je Google Chrome Zat Bent

Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven. Net als Chrome heeft Firefox een goede reputatie op het vlak van veiligheid. Strakke en snelle open source internetbrowser. De opgegeven performance van een fabrikant kan nog zo indrukwekkend zijn.

  • Klik met de rechtermuisknop op een foto in je browser.
  • Je gebruikt de diensten van Microsoft niet meer.
  • “De motivatie was weg. Daarmee vertraagde Microsoft in feite de ontwikkeling van het internet.”
  • U kunt Smart Groups definiëren op basis van Intel of Apple Silicon processortypen.

De Escrow Gateway voor inloggegevens is nu geautomatiseerd via Workspace ONE UEM. Beveiligd opstarten uitschakelen wanneer u een pincode voor uw Android-toestellen instelt. We hebben een proces geïmplementeerd om mogelijk aanstootgevende termen op pagina’s in de console Mobiel inhoudsbeheer te evalueren en er alternatieven voor te gebruiken. Met Workspace ONE UEM kunt u dit voorkomen voor specifieke Wi-Fi-netwerken.

Verschillende Opstartmethoden Van Windows

Bij de oosterburen heeft het Bundes­amt für Sicherheit in der Informationstechnik de telemetrie binnen Windows 10 op de korrel genomen. De bevindingen zijn onder de naam SiSyPHuS Win10 beschikbaar gemaakt. Het doel van de studie was de veiligheid en risico’s van het gebruik van Windows 10 te beoordelen en voorwaarden voor het veilig gebruik van het besturingssysteem te bepalen. Daarbij komen nog nuttige aanbevelingen om Windows 10 dicht te timmeren en veilig te gebruiken. Het eerste deel van het onderzoek is online beschikbaar gemaakt.

Type CMD in het zoekvenster en ga dan daarboven op dat zwarte vlak van CMD staan. Heb je een PC van Komp u ter hulp gekocht of in laten richten, en ben je ineens al je iconen kwijt dan zit je waarschijnlijk op de administrator account. Zoals reeds aangegeven, zijn alle werkzaamheden op onze Windows 10 computers reeds uitgevoerd.

Een Screenshot Van Een Deel Van Het Scherm

Zoals Microsoft zei, kunt u ruimte vrijmaken via externe opslag en lokale pc-instellingen. Deze twee methoden zijn nuttig, maar het proces is een ontmoedigende taak. Als uw C-schijf geen ruimte meer heeft, kunt u App migratie van EaseUS PCTrans. Na het voltooien van de bovenstaande voorbereidingen, is de volgende stap het volgen van de procedure om het OS te upgraden. Het is een beetje de vraag of dat handig is, en het enige voordeel dat het in eerste instantie biedt, is dat er 1 GB aan bestanden wordt verwijderd. Tenzij je met ernstig ruimtegebrek te kampen hebt, raden we dat echter af.

Eindelijk! De Nieuwe Taalspellen

Zie je ineens een pop-up met reclame op je computer ziet verschijnen? Dan heeft je laptop of pc een besmetting met zogenaamde adware opgelopen. Helaas werkt de normale manier van het verwijderen van programma’s vaak niet goed als het gaat om adware. Een handig programma waarmee je de ongewenste software wel goed kan opsporen en verwijderen is AdwCleaner.

Lascia un commento

Scroll to top